1.03.2008 г., 11:11 ч.

някой ден... 

  Поезия » Бели стихове
662 0 2

                                      Някой ден

 

Някой ден ще те видя,

някой ден ще те напусна.

 

Ще избягам дори от света,

пълен с мисли за теб...

 

някой път, но не знам кога,

някой път, но не знам как...

 

може би на сутринта,

когато съм стар и грозен,

 

може би на сутринтта,

когато отвориш красиви очи.

 

Всичко, което някога съм искал,

това си била ти...

 

Някой ден... когато мен ме няма,

Ще бъда ли в мислите ти...

© Цецо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??