6.04.2024 г., 22:59 ч.

Няма 

  Поезия
60 0 0

Няма истина без сълзи угасена...

няма ,любов без пеперуди в стомаха.

Няма сън, щом самотен заспиваш!?

Няма очи ,който не плачат...

 

Няма тишина без ,крясък на раждаща.

Няма усмивка без надежда една...

Няма,,сърце недокоснато истински,

няма лъжа в измислена истина.

 

Няма,герой,вече сме ,минало.

Няма начало...без край.

Няма ,очи отворени за земния ,Рай.

Няма ,вярващи...Безверници ,бол.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??