6 апр. 2024 г., 22:59

Няма 

  Поэзия
190 0 0

Няма истина без сълзи угасена...

няма ,любов без пеперуди в стомаха.

Няма сън, щом самотен заспиваш!?

Няма очи ,който не плачат...

 

Няма тишина без ,крясък на раждаща.

Няма усмивка без надежда една...

Няма,,сърце недокоснато истински,

няма лъжа в измислена истина.

 

Няма,герой,вече сме ,минало.

Няма начало...без край.

Няма ,очи отворени за земния ,Рай.

Няма ,вярващи...Безверници ,бол.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??