21.11.2007 г., 18:45 ч.

Няма цена за Любов и Приятелство 

  Поезия » Любовна
1524 0 30
В теб съм притихнала, нежно съм сгушена.
Сърцето нашепва - усещам го в мрака.
Обичта си без думи към мене редиш,
стопяват се моите... Колко те чаках!


От любов съм искряща и светя в нощта.
Ще топля съня ти - прекрасен да бъде.
Аз цялата Обич на теб ще даря -
животът отново е пълен със смисъл.


Тя дълг е голям - много дълго се плаща.
Нека вървиме ръка за ръка.
Сърцата горещи градят ли Съдбата,
ще управляват стремежно с нежна юзда.


Заедно щом из мечтите си бродим,
по-леко ще минем през бурите зли.
И няма цена за Любов и Приятелство.
Духовно привличане - ярки звезди.

© Петя Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??