26.03.2013 г., 12:36 ч.

Няма чудеса 

  Поезия » Любовна
473 0 0

Надявах се на чудо,

при мен да го върне.

Обичах го лудо,

чаках го да ме прегърне.

 

Чудо не стана,

той не дойде.

Любовта ми угасна,

друг развълнува моето сърце.

 

Чаках дълго време,

чаках и надявах се аз.

Бях като нетърпеливо дете,

броях час по час.

 

Чакането ме изтощи,

времето заличи те от моя живот.

Ти и така не се реши

да обърнеш внимание на моята любов.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??