25.06.2014 г., 21:18 ч.

Няма да обичам! 

  Поезия » Любовна
527 0 0

Отказвам се аз вече да обичам!

Нима ще има смисъл, я кажете?

Сърцето си научих да не страда.

Да бъде силно да прощава.

 

Да вижда светлина в тъмата,

да мрази и обича страшно.

Ще стана аз по-силна

вий помнете.

 

Не ще съм същата до време.

Сърцето ми не ще обича вече.

Ще бъде тъжно, разярено.

Ще бъде празно и безсилно.

 

Сърцето ми мълчи и знае,

за него обич никога няма да има,

то винаги от любов е лишено,

мълчи и чака да дойде героя.

 

Да да дойде героя и чудо да има.

За сърцето любовта да пристигне.

Ще бъде то щастливо и силно.

Ще съм спокойна и аз, най-накрая!

 

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??