6.04.2005 г., 12:42 ч.

Няма да позволя 

  Поезия
1108 0 1

Няма да позволя да ми го отнемеш
чуваш ли, няма!
Няма да позволя да ни разделиш
и в това няма даже капчица измама!

Няма да позволя да навлезеш в живота му отново
и да го контролираш като животно,
няма да позволя дори да го гледаш,
да не говорим пък да го докосваш!

Забранявам ти да му пълниш главата
с глупости за любовта, но всъщност
ти не знаеш смисъла на тази дума,
ти си жалка и ограничена!

Мразя те от дъното на душата си,
мразя те и те проклинам в самотата си,
мразя те и няма да ти позволя,
да разбиеш в мен представите за любовта!!!

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това повече ми прилича на писмо към някой или просто монолог, отколкото на стихотворение и поезия!Съжаляваммм!
Предложения
: ??:??