14.09.2007 г., 18:38 ч.

Няма даже любов ... 

  Поезия
459 0 1
 

Няма романтика в нашата връзка,

няма даже любов...

Остана начало, среда и развръзка...

И любовта, но като ров...

 

 

 

Дълго, дълго мълчим в слушалките.

Може би сърцето замлъква...

Дълго, дълго сърцата ни - малките -

спират да бият... и само пепел потръпва...

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??