26.05.2008 г., 10:34 ч.

Няма граници във любовта 

  Поезия » Любовна
975 0 2

Косите ми

прекрасни

са

с цвят

на червени

карамфили,

разцъфнали

и

дълги

са

като

водопад,

но

ако

ти

не ги

харесваш

и

не са

ти

много мили,

и

не искаш

да се потопиш

във тях,

като

във река

по листопад,

то

аз ще ги

променя

и

тънкокъси

ще ги

подстрижа

и

изравня,

и

в синьочерен

цвят,

като

нощ

беззвездна,

ще ги

оцветя...

Защото

няма,

няма

граници

във любовта...

Очите  ми

прекрасни

са

с цвят

кафявострастен,

като

бразилско

кафе

влюбени

жадуват

те

и

са

нежно

романтични,

но

ако

ти

не ги

харесваш

и

не са

ти

много

симпатични,

то

аз

ще ги

променя

и в цвят

зеленонежен

на

океан

безбрежен

ще ги

оцветя...

Защото

няма,

няма

граници

във любовта...

Устните ми

червеносочни

са

като

сладки

малини

и

чакат

те

твоите

устни

да се съединят

в

целувка

сладкострастна

с

аромат

прекрасен

на

разцъфнали

цветя,

но

ако

ти

не ги

харесваш,

ще ги променя

и

от червено

нежно

в тъмнокремаво

ще ги

оцветя...

Защото

няма,

няма

граници

във любовта...

Ако

ти

не харесваш

жените

и те

не те

вълнуват,

а

търсиш

друга,

мъжка

красота,

то аз

ще се

променя

и

странно

фантастично

в

момче

прекрасно

ще се

претворя...

Защото

няма,

няма

граници

във любовта...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??