Няма как да обичаш сега...
Трудно се нижат библейски мъниста.
Тази подлост открадна деня
в който ти и аз се вричахме. Лудост!
Няма как да докоснеш мига
и следите след мен да забравиш.
Тази песен е тънка игла
и пронизва душите. Намразени!
Няма как да достигнеш върха
понакуцващ, нащърбен и прашен...
Тази вечер ще бесят звезда
и Луната те чака. Уплашен!
Няма как да забравиш това
след играта от тежки провали.
(Мъртви птици с кървящи сърца)
Мойта песен за тебе. Забрави!
24.11.11г
© Василена Костова Всички права запазени
Важното е "забавата" да продължи!
Стопроцентова усмивка от мен!