31.08.2007 г., 19:20 ч.

Няма ли кой да ме разбере? 

  Поезия
1309 0 3
Няма ли кой да ме разбере?

Стоя в тъмнината и стена
пак самотна и наранена.
Защо никой не ме слуша,
сякаш в това море няма суша.
Море от сълзи и мечти,
някой болката с мен да сподели!
Болка не от любов,
а от вас,
Вие, които не искате да ме изслушате
и да ми помогнете.
Поне за малко помислете
и ме разберете!

© Вики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??