21.02.2012 г., 15:14 ч.

Няма ли любов?! 

  Поезия » Философска
1224 0 10

В мен ще скрия мъничко любов,

като зрънце за спасение през безлюбовието.
Като стотинки за черни дни
ще си предплатя живот напред във щастието.
Като стрелец без стрели
ще разстрелвам лошите с добро.
Ще бъда винаги подготвена,
да гледам право във очите осъдителни на всички.
Ще бъда като грамофон,
ако някой ми отнеме правото да обичам!
Ще стържа като стара плоча,
в слуха на обезверените! -
Защото няма ли любов,
и ние няма да сме си същите, но цели!!!!



© Елисавета Драгнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??