18.05.2008 г., 18:56 ч.

Няма ни... Няма ги... ръцете, очите ти... 

  Поезия » Любовна
872 0 24

Сънувам кошмари

и виждам страха си…

И слънцето…

… чуждо е.

Оплита ме грубо

в своите мрежи…

а ръцете въжета са…

плетени в нощите

обесват надеждите…

погребват зорите…

целувките мечове

убиват луните…

и призрачно губя се…

а постелята…

... тръни…

дните…

… в парализа…

часовете са бури…

от лудо неимане…

липса…

и губене…

и няма пулс…

нито дишане…

в светлината е тъмно

от луди неистини…

а в очите ми пусто е…

пусти са дните ми,

моретата сухи са,

бягам от липсите,

искам да има те

вчера… след изгрева…

няма ме…

няма те…

няма ги думите…

изгубих се в дните ти…

ти - в кошмара ми…

няма ни…

няма ги…

ръцете, очите ти…

 

 

 

 

© Ем Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??