19.06.2007 г., 0:53 ч.

няма повече 

  Поезия
604 0 1
Дълго време страдах
по теб, по твойта топлина
и често на нозе аз падах
със протегната към теб ръка...

Но ти се направи, че не видя
и нищо не изрече,
каза ми "за всичко те виня"
и сърцето ми на две разсече...

Но грешката си беше твоя.
Ти постъпи зле със мен
и няма повече да ти се моля,
защото на друг ще бъда аз във плен...

© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??