Jun 19, 2007, 12:53 AM

няма повече 

  Poetry
619 0 1
Дълго време страдах
по теб, по твойта топлина
и често на нозе аз падах
със протегната към теб ръка...

Но ти се направи, че не видя
и нищо не изрече,
каза ми "за всичко те виня"
и сърцето ми на две разсече...

Но грешката си беше твоя.
Ти постъпи зле със мен
и няма повече да ти се моля,
защото на друг ще бъда аз във плен...

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??