Няма сила на земята
Няма сила на земята
спомена да заличи,
вятърът целува ми косата,
сякаш ме целуваш ти.
Сякаш е една магия
всяко чувство, всеки ден!
Искам тебе да открия,
ти единствен си за мен!
Като в лятото красиво
да обичам със душа,
ще те следвам мълчаливо
в стъпките на любовта.
Няма сила на земята
спомена да заличи –
как привлича светлината
в най-красивите очи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени