25.01.2009 г., 8:40 ч.

Няма смисъл 

  Поезия » Любовна
518 0 1

Няма смисъл

 

Не се усмихвай-няма смисъл!

 

Не плачи, не обичай и не мрази -

нищо вече няма смисъл!

Всичко някога приключва

щастието, болката и даже любовта.

 

Понякога изчезва всичко силно,

всичко което те прави слаб.

И нищо във тебе не остава -

ни усмивка, ни сълза - нищо.

 

За това повярвай - няма смисъл!

Даже в тебе, даже в мен -

във никой и във нищо няма смисъл,

всичко отминава и даже се забравя.

 

Не се усмихвай - няма смисъл!...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Не се усмихвай - няма смисъл!..."
    По-добре да се усмихваме!Поздрави !
Предложения
: ??:??