12.04.2006 г., 13:58 ч.

Няма те 

  Поезия
1045 0 5
Дългия ден и красивата нощ
бавно умират във мен.
Няма го спомена,няма го тук
той е ужасно далечен.

Крясък на птица и вик във нощта,
спомени никнат безброй.
Няма я вече ,няма я тук
мойта мечтана любов.

Болка в гърдите ми пак се таи,
сълзи в очите напират.
Няма те вече ,няма те тук
ти си ужасно далече.

© Радослав Харизанов-Джоки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??