28.11.2005 г., 16:43 ч.

НЯМА ТЕ 

  Поезия
1382 0 2
НЯМА ТЕ
И ВСИЧКО ОПУСТЯВА.
НЯМА ТЕ
И НЯМА ГО ДЕНЯ-
ОСТАНАЛО Е
СИВОТО БЕЗВРЕМИЕ.
И СЛЪНЦЕТО ГО НЯМА,
НЕБЕТО Е САМО И ТЪЖНО.
НЯМА ТЕ
И НИЩО НЕ Е СЪЩОТО.
НЯМА ТЕ
И ХЛЯБА НЕ Е ВКУСЕН.
ОТ МЪКА ЗАЛЪКА ПРИСЯДА.
НЯМА ТЕ
И ЛЮБОВТА Я НЯМА ВЕЧЕ.
НЯМА ТЕ
И СПОМЕНИТЕ ДАЖЕ СА
БЕЗСИЛНИ
ДА ВЪРНАТ ХУБАВИТЕ ДНИ

© МАРИЯ АНДОНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??