20.12.2007 г., 11:19 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
588 0 1

                                       Няма те

Ти беше за мене мечтата най-красива,

макар да знаех, че всичко между нас е НЕВЪЗМОЖНО!!!

Кажи само едно ОБИЧАМ ТЕ

и ще се върна пак при тебе!!!

Няма те... Няма те и всичко няма значение...

Животът ми без теб е просто една безмислица...

Забрави за мен и  всички моменти...

Как се променихме...?!

Как и защо се отчуждихме...???

Но ЗАЩО...???

Няма те тук до мен...

Сега сигурно си при друга...

И вече си забравил за мен...

А мен питаш ли ме...???

Питаш ли какво изпитвам аз в момента...???

Няма те... Няма те... Няма те...!!!

© Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истински стих!!!
    Мила, продължи напред - пожелавам ти много много любов!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??