11.09.2010 г., 23:25 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
693 0 0

Тръгна си сама,

качи се в своята кола.

Загърби обичта,

пренебрегна любовта.
Главата ми в миг се завъртя

и заспах там под дъжда.

Събудих се

и исках да крещя ,

да те върна на мига,

но ти не искаше това.

© Цони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??