21.07.2012 г., 11:59 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
506 0 0

 

Няма те, а имам нужда от теб.

Няма те, а пак протягам ръце към теб.

Умът ми казва: ''Мразя те", а

сърцето кращи: "Обичам те".

 

Светът е някак странен...

Като дълбока бездна, в която

не можеш да излезеш, а

само падаш надолу и надолу...

 

А хората около мен ми

припомнят колко съм сама и

колко искам да хвана твоята

ръка и никога по-вече да не я пусна.

 

Но изведнъж чувам трясъка

на вратата, който ме връща в

реалността, май отново съм мечтала,

а теб още те няма!

© Светла Минкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??