23.06.2009 г., 18:10 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
1101 0 1

Искам аз да те забравя!
Искам устните ти насън да не ме изгарят,
искам да те изтрия, всичко аз да залича,
от сърцето и душата си да те извадя, без никаква следа.

 

Искам да изчезне споменът за твоите ръце!
Как докосват нежно, как не спират да рисуват по мен,
но дори и вятъра ми напомня за това.

Искам гласа ти да забравя,
но като камбана кънти той в моята глава
и думите "обичам те" отекват и боли.

 

 

Боли, че обичах те, а ти мен - не.
Боли, че желаех те, а ти мен - не.
Боли, че аз съм тук, а ти не си до мен.

 

 

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Боли с красота нежна от спомените,че си подарявала отдаденост от доброта,смях,свобода.Не нараняваш и не боли непоносимо.
Предложения
: ??:??