11.06.2017 г., 21:04 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
892 0 0

Откакто те няма

Няма те...

Зората огрява

И каза че няма те

И Слънцето грее

Но няма те

 

Откакто те няма

Няма те...

не спя и търся те

но няма те

не мога друго търся те

но няма те

 

Помниш ли

Когато бяхме заедно

звездите за нас светеха

и сърцата ни пееха

пълна беше луната

Пълна беше душата

 

Откакто те няма

Няма те...

не дишам а търся те

но няма те

не мога друго търся те

но няма те

 

И залезът каза

че няма те

Звездите са там

Но няма те...

 

Но всичко е друго

защото няма те...

празна е вече Луната

празна е и душата

 

Помниш ли когато бяхме заедно

Търсеха се очите ни

Гониха се ръцете ни

Вплетени бяха мечтите ни

вплетени бяха душите ни

 

Как искам да сме заедно

Заедно...

и да е както преди

и пак да е пълна Луната

и пак да е пълна душата

© Айера Райана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??