18.10.2005 г., 19:57 ч.

Няма връщане 

  Поезия
656 0 1
Подари ми това желание,
на някоя гара изпуснато
и погледа под клепачите,
скрил сълзите изкусно.
Покажи ми това разстояние,
в което да се поберат
набраните ми желания
за твоита дързост и сила.
Мило, мое, цвете прекършено,
вледенено в изстинали пръсти,
събери във венчето си
усмивките ни пръснати.
Че пара плъзва по релсите,
скърцат дните, преобръщат се
и писък пръсва душите ни
няма назад връщане.

© Десислав Динев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??