5.01.2013 г., 13:37 ч.

Няма връщане назад 

  Поезия » Любовна
551 0 1

Миналото аз забравих,

няма връщане назад.

Там и тебе аз оставих,

ври във своя малък ад!

 

Вече другиго ще мамиш,

вече друг ще мъчиш ти,

друго тяло ти ще газиш,

но за мене забрави!

 

В миналото ти остана,

ти кошмар и ужас бе,

време ми е да престана

да съм глупаво дете.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??