11.08.2016 г., 19:32 ч.

Няма заглавие 

  Поезия » Философска
331 0 0

Това е човекът.

Рони сълзи за него,

за нея,

но не поглежда

към огледалото...

Не вижда колко ценен е той.

Това е човекът.

Не поглежда към цветята,

полята, звездите

и не се радва на тях...

Ах, колко ценни са те.

Това е човекът.

Не вижда уюта

в бащиния дом

и само се оплаква

от жестоките зверове навън.

Това е човекът.

Комплексиран мърморко,

който е сляп, за да види

колко красив е той.

Ей това е човекът!

Несъвършен, прекрасен,

незаменим, но и неоценен.

Виж, колко красив е той..

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??