Бих могла да
се самоизлъжа,
че заслужавам
нещо повече.
Бих могла да
падна в капана
за сънища,
изплетен от спомени.
Бих могла да
обичам
по-силно от всеки.
Бих могла да...
Бих могла, да,
но няма значение...
© Ивона Иванова Всички права запазени