15.02.2013 г., 16:20 ч.

Нямам вина, че те обичам 

  Поезия » Любовна
744 0 6

Вина, че те обичам, нямам!
За себе си те скрих в сърцето.
И нищо, че не е голямо -
безбрежно е, като морето.
И силно е, и е горещо
през всички кръгове на ада
преминало е, и усеща,
и от обичта ти сладко страда.
От обич, казват, че боляло
но всеки търси я, не спира.
Със теб едно сме, и сме цяло -
едно сърце, с любов пулсира. 


© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??