16.04.2013 г., 22:31 ч.  

Нямам заглавие за теб 

  Поезия
599 1 0

Да започвам ли? Сигурно да, така или иначе съм сама с теб, нали...
Може би ще ме помислиш за луда, ахаха, стените са бели...
Убий ме! Разкъсай ме! Зарови ме!
Не ти заповядвам, давам шанс, постарай се... Трудно е!
Полудей с мен! Мечтай с мен! Живей с мен!
Предупредих те... но не ме послуша... замисли се... Внимавай!
Накарай ме да страдам, да роня сълзи и с омраза да ти крещя!!
О, помогни! Губя се, но те предупредих...
Прегърни ме, целуни ме, люби ме страстно и да... обичай ме!
Разбрали ме? Не? Защо?
Отдадох ти се, а ти не се постара...
Удари ме... заболя...
Помолих те... отиде си...
Къде съм...
Отговори!

Преживей го с мен!

© Отрова Кобейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??