8.07.2013 г., 20:51 ч.

Нямо кино 

  Поезия » Друга
415 0 4

ПЪРВИ ДУБЪЛ

    една жена

    ми разказа историята си

    слабо позната

    не историята

    тя бе твърде банална

    за една любов

    превърнала се в безкрайният път

    от траверси

    между два града

    Самота

    и Надежда


ЕНТИ ДУБЪЛ

    една жена

    най-невинно

    съблече палто

    под ръмящия дъжд

    от илюзии

    ей така

    интернетно

    го свлече

    като в черно-бялото кино

    от детството си


ПОСЛЕДЕН ДУБЪЛ
    и под нея остана

    едно момиченце

    с фибичка

    и със сключени вежди

    "край"

    в едър план

   "конец фильма"

 

THE END

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Даа,това е истинският край на филма!Поздравления!
  • Оригинално,670301!Поздравление!
    Приятен ден!
  • ... все си мисля, че няма общо с Фрида...
    или поне така ми се иска...
    Радваш ме с прозренията си!
  • леле тва е уникално за първи път чета подобно нещо
Предложения
: ??:??