15.05.2010 г., 20:34 ч.

О, мили мой 

  Поезия » Любовна
701 0 0

О, мили мой

 

Душата ми е стон!

Душата ми е дъх!

...

Дъхът за мен - това си ти...

...

Отново смея се със лекота.

Отново виждам теб сега!

За това дори не се надявах.

За това и думичка не знаех.

...

Но душата ми обърна ти,

сега тя от нищо не се свени.

Само теб сънува и мечтае.

Тялото ми цяло те желае!

....

О, мили мой, далеч си ти,

тъй преливат чувствата ми...

а няма как да те прегърна,

а няма как да те помилвам...

 

Искам аз от рая да си тръгна,

защото пуст за мен е той сега,

липсва му най-скъпото ми... ти!

О, мили мой, защо далеч си ми...

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??