Прегръдка и от старо вино глътка
думи от сърцето някак си излезли
копнеж желание казали
любовта очите си признали
Жажда мъчи ме от страст горя
обсипвам те с нежност и цветя
за таз любов коленича и ще умра
О моя ти кажи ми да
и от радост с теб в облаците ще полетя
© Георги Димитров Всички права запазени