9.03.2013 г., 3:30 ч.

О, славейче диво! 

  Поезия » Друга
487 0 0

Като вълшебно дете,
като шептящо море,
ти, безбрежна нотà...
като звънлива вода!

 

Зората бурно напира,
ти си толкова щастливо!
И си толкова звънливо,
кат' видение красиво!


Ти, магия страстна...
светлина нещастна,
младостта угасна,
а е тъй опасна...

 

Дете нереално и диво,
прилично на слънце щастливо!
Къде нежността си замина?
Досущ като бялата зима...

© Гюрсел Ханъмов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??