16.10.2012 г., 17:08 ч.

О, сърце 

  Поезия » Любовна
552 0 1

О, сърце, изтрий…

Всеки спомен с нея, всеки хубав миг!

Но, сърце, ти ми остави само малко от това, което е било,

от човека, който съм обичала така…

О, сърце, изтрий…

© Деси Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??