17.05.2014 г., 21:34 ч.

Обади се 

  Поезия » Любовна
873 0 1

Обади ми се!
С тих шепот кажи ми...
Обади ми се!
Когато гледаш в тавана своето отражение.
Обади ми се!
Какво те мъчи разкажи ми.
Обади ми се!
Без никакво съмнение!

През нощта!
Когато задаваш си въпроси.
През нощта!
Когато страдаш в безсъние.
През нощта!
Когато душата ти за топлина проси.
През нощта!
Утре! Не е повторение!

Обади ми се!
С тих шепот кажи ми...
Обади ми се!
Аз идвам, това е моето назначение!
Обади ми се!
Кошмара наруши ми.
Обади ми се!
Това е моето откровение!

Дишай! ...

Р.Х. Темногром
17.05.2014 г.

© Тангра Перник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??