7.12.2019 г., 19:49 ч.

Обади се, когато ти се плаче. 

  Поезия » Друга
979 0 0


06.12.2019
(Д.Илиева)

 

Когато плаче ти се силно,
И душата иска да крещи...
Но в гърлото заседнала е буца,
А кожата пробождат я игли...
Когато сърцето се е свило,
С пулс едва недоловим..
Дланите лицето са закрили,
В момент непоносим...
Когато ти е трудно да се бориш,
И сили нямаш да вървиш...
Обади ми се да поговорим
Или просто можем да мълчим...
Обади се!.. Знаеш, че ме има...
Аз ще съм от другата страна!
Когато мъката е нетърпима,
Ще те усмихна с някоя шега...
Обади се, когато ти потрябвам -
Не свеждай страдайки глава..
Нали за туй в живота си ме имаш,
Сподели ми своята тъга...
Ще съм тук и мъката ти ще изслушам,
Съвет ще дам или просто ще мълча..
Стига ми да знаеш само,
Че съм тук, от другата страна!

© Донна Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??