17.01.2007 г., 20:09 ч.

"Обещай ми" 

  Поезия
575 0 2
Обещай ми, Малко,
Обещай ми, че ще ме обичаш!
Без тебе просто съм жалка.
Знай, лъжа е, когато в други се вричам.

Лъжа е, че мога без тебе,
Лъжа е, че не мисля за теб.
Лъжа съм, когато приятелите
Ме мислят за силен човек

Кажи ми, Малко,
Кажи ми, че ме обичаш както преди!
Без твоята обич просто съм жалка.
Без тебе са истински само горчивите сълзи.

                    16.01.2007  16:04
                    На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??