23.11.2008 г., 2:10 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
598 0 3
Обещание

Ще бягам вечно от съня си,
за да се срещна с теб наяве -
с единствения Бог всевишен,
с владетеля на мойто време.

Ще вдигна кула до небето
и всеки ден ще правя стълба.
С любов ще те завивам, даже
ще спра часовника забързан.

Ще бъда древна Атлантида
и ще потъна сред вълните,
ще нося в себе си лика ти
на храма, скрит сред дълбините.

Ще стигна горе до звездите,
в ръце събрала светлината,
ще възвестя, че твойто име
ще грее вече по земята.

 

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??