7.12.2008 г., 14:58 ч.

Обещание 

  Поезия
449 0 2

Ще бъде красиво и романтично

и всеки път ще е различно...

Ще ме изучаваш бавно, поетично,

на глътки ще отпиваш чувството

лирично...

Ще будя в тебе страсти огнени

и ще оставям дири неповторени.

Ще ме търсиш във всеки хубав миг,

ще усещаш как сърцето ми кърви.

Ще ме жадуваш и копнееш,

пред мойта страст ще онемееш...

Ще те изпълня целия

и ще те карам да се смееш,

животът ти ще е магия,

а аз - вълшебницата-фея!

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??