10.12.2014 г., 12:08 ч.

Обещание към себе си 

  Поезия » Друга
565 0 1

От днес реших да бъда друга аз

щастието да прегръщам всеки час
в сърцето си да пазя всеки миг
без да има мъка без има вик
 
Към себе си молитва аз отправям
живота си да почна да оправям
усмивка да отваря моя ден
и да изтръгна лошото от мен
 
 
Да се грижа и нищо да не искам
да обичам без някой да притискам
да слушам със своето сърце
да прегръщам силно с две ръце
 
На миналото аз да сложа точка
щастлива да бъда без отсрочка
решения да взимам често аз
уверена да бъда вместо пас
 
Да бъда себе си на 100 процента
да си казвам всичко на момента
да бъда доста търпелива
вместо вечно твърде обидчива
 
Сключвам пакт със себе си сега
по-малко да изпитвам аз тъга
Дорде съм жива да съм вярна
да бъда силна благодарна

© Ралица Марангозова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Едно стихотворение - обещание пред себе си. Това е чудесно
    стига да успееш да го спазиш, но една истинска молитва пред
    Бога е съвсем друго нещо!
    Пожелавам ти да успееш и се промениш според желанията си!
    Всяко нещо по реда си. Успех и лек ден!
Предложения
: ??:??