9.04.2015 г., 0:57 ч.

Обещания 

  Поезия
485 1 0

Обещах ти
винаги да бъдеш в сърцето ми
и изпълнявам го доста добре.
Париш - като сълзи по лицето ми,
смразяваш ме като късчета лед.
Обещах ти,

но така ми тежи това обещание.
И някак си мисля си, а и искам
да го няма. То е наказание.
Прекалено силно ме стиска.


И ти обеща ми
винаги да бъда в сърцето ти.
А после си тръгна без жалост.
Безсъвестно пусна ръцете ми,
отне ми и малкото радост.

Обеща ми
и след тебе не вярвам на обещания.
Научих се да гледам дела.
Сега е нужно повече от просто старание,
на някой любов да обещая така.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??