28.03.2007 г., 21:36 ч.

ОБИЧ 

  Поезия
600 0 2
               
                                                                     / на децата ми-с обич !/
 
                      ВАЛИ, А АЗ СЪМ ЛУДА И ВЪРВЯ,

                      ПО МЕНЕ СТЪПЯ ДЪЩЕРЯ МИ.

                      ВЕЧЕРНО Е, ПРЕДЗИМНО И Е ХЛАД,

                      А ДУШАТА МИ Е ТОПЛО ЛЯТО!

                     ПОЛИТАМ! НАГОРЕ НЕБЕТО СЕ РАЗТВАРЯ.
                     
                     КАК РОХКО Е СРЕД ОБЛАЦИ ИЗПРАНИ.

                     НА ЧИСТО СЪМ! ГРЪБНАКЪТ Е ИЗПРАВЕН

                     СЛЕД ТОЛКОЗ МИНАЛИ БЕДИ. И АЗ ЛЕТЯ,

                     ИЗЧИСТИЛА ОТРОВАТА ОТ МЕНЕ. СЕГА СЪМ ДЕН
                            
                     И БИЛЕ СЪМ, ВОДА И ПЪТ. СЕГА СМЕ 

                    САМО АЗ И ТЕ - САМИ! ДЪЖДЪТ ЗАСПА.

                    ДАНО
ПЪК УТРЕ СНЯГ ДА МЕ СЪБУДИ!

                  

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??