19.08.2007 г., 12:43 ч.

ОБИЧ 

  Поезия
902 0 5
Обич моя, обич тъй жадувана,
ласка ненаситна, най-бленувана!
С трепет идваш, с трепет си отиваш!
Никога със теб сърцето не студува!

Обич моя, обич тъй неземна,
първа и последна, пак си ненагледна!
С цвят след цвят очи събуждаш!
Времето не чакаш и кръвта бушуваш!

Обич моя, обич чародейна,
чуден небосклон в небитието!
За теб бих заменила едничката си риза,
за любовта ти... знам, че съм щастлива!!!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??