20.12.2007 г., 21:16 ч.

Обич моя 

  Поезия » Любовна
623 0 2

Обичам те!

Тези две слова

ще ме водят

през пътя на любовта.

Обичам те!

Това е всичко,

това е за теб -

да те води към мен.

Обичам те!

Как да не ти го кажа?!

Любовта ми към теб

се крие в тези две думи.

Обичам те!

Ти си моята страст,

моята любов,

моя живот,

моята вечност.

Не искам да спирам.

Обичам те!

Ще го изричам

дори и насън. 

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво обяснение! Как ли реагира твоята любов? Сигурно е щастлив!
  • Ако има и на кого да се казва картинката е пълна
Предложения
: ??:??