Обич моя "незаконна" -
грях ти мой незащитен.
Както си вървя спокойно,
ще те срещна някой ден.
Ще се раждам и умирам,
натежала от вина.
Ще побягна, без да спирам -
плаха, влюбена сърна.
И в една земя далечна
на печал ще се отдам.
Обич моя дълговечна -
грях ти мой, неизживян...
© Вилдан Сефер Всички права запазени