4.02.2016 г., 12:30 ч.

Обич пролетна 

  Поезия » Любовна
281 0 5

ОБИЧ ПРОЛЕТНА

 

Нека да прескочим зимата -

на нищо не прилича!

Цъфтят в очите ни кокичета

и слънцето припича.

Нека две пчели да бъдем

в уханни, топли нощи.

Сипят цвят по нас бадемите,

а колко има още...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??