Обичам те, защото си красива..
Обичам топлия ти аромат...
Обичам устните ти цветни и
този тъжен носталгичен глас...
Обичам цялата ти лудост и този
южен темперамент..
Обичам цялото ти цяло,
преливащо в мъгла...без тлен...
Обичам тез очи дълбоки и
този странен поглед в теб...
Обичам страстните ти вопли и
крайността у теб...
Обичам твоите коси немирни,
пробудили вековни ветрове...
Обичам твоите ръце..
Обичам твоята усмивка,
обичам твоите сълзи..
Обичам те тогава, когато
даже те боли...
И тъй - обичам те завинаги...
Обичаш ли ме ти?
© Eva Filth Всички права запазени