1.06.2008 г., 12:27 ч.

Обичах те 

  Поезия » Любовна
808 0 0

      ОБИЧАХ ТЕ

 

Oбичах те аз безумно,

мислех за теб ден и нощ.

Mечтаех за теб разумно

и губех своята мощ.

 

Tи обичаше друга

и тя те обичаше, знам,

съжалявам за тази заблуда

и за всеки миг пропилян.

 

Когато аз говорех за любов,

ти говореше за нея,

не чу моя зов

и че за теб копнея.

 

Mислех, че ще ме обикнеш,

така, както те обичах аз.

Надявам се сега да свикнеш,

че обичам друг в този час!

© Ати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??