22.06.2010 г., 11:39 ч.

Обичах те! 

  Поезия » Любовна
543 0 0

Искам да те забравя,

но не мога.

Искам да не мисля за тебе,

но не мога.

Искам да не си спомням за тебе,

но не мога.

Времето лети,

но споменът остана,

ти си винаги в моите мисли!

Не мога да забравя

отминалите мигове,

часове,

дни,

месеци,

години!

Ти замина,

но остави куп спомени!

Сега си в други ръце

и топлиш друго сърце.

Забрави радостните дни

и с другата ги сподели.

Обичах те и не крия -

как можах да се оплета,

че всичко беше една игра,

че всичко беше за тебе шега!

С моите чувства се подигра,

но късно разбрах за това!

Обичах те,

но ти не ме разбра!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??